ingatlan.org - a hirdetesek.info csoport tagja

Bejelentkezés

Hirdetés részletei


Eladó - Zamárdi: 300.000.000.- HUF

Azonosító: -
Kereskedelmi ingatlan típusa:Hotel
Alapterület:885 nm
Telekterület:1200 nm
Ár:300.000.000.- HUF
Csere:Nem érdekel
Állapot:Jó állapotú
Gáz:Telken
Víz:Telken
Villany:3 fázis (400V)
Csatorna:Telken
Megközelíthetőség:Utcai bejárat, Folyosó
Üzlet elhelyezkedése:Önállóan
Telefon:Ingatlanon
Internet:ADSL
Ország, megye:Magyarország, Somogy
Irányítószám:8621
Település:Zamárdi Zamárdi

Településtípus: Nagyközség
A település irányítószáma: 8621
Lakosság: 2 558 fő

Honlap: www.zamardi.hu
Ingatlan címe:Vízpart

Megjegyzés:
Zamárdiban jól működő 885 nm-es szálloda családi okok miatt eladó. A Balaton leghosszabb szabad strandjának egyik legkedveltebb részén helyezkedik el, közvetlenül a vízparton. A tó közelsége, a könnyű elérhetőség, a gondozott strand és az egyedülálló környezet miatt népszerű a fiatalok és a gyermekes családok körében is.
A fekvése már első látásra is csábító: csak egy ugrás és máris a vízben találja magát az ember! Az előtte húzódó szabad strand nemcsak a helyi vendégek között népszerű de a környező településekről is sokan keresik fel a kiváló fürdőzési, sportolási és kikapcsolódási lehetőségek miatt. Bár nyáron az élet zsong a Balaton-parton, szállóvendégeink kipihenten ébredhetnek, hiszen közvetlen közelünkben nem található semmilyen hangos éjszakai szórakozóhely.
Az épület mellett kialakított udvaron szállóvendégek számára nyugodt környezetben biztosított a napozás lehetősége akkor is, amikor a főszezoni nyüzsgés miatt a strand már zsúfolt. Saját parkolóval rendelkezik. A nyári hónapokban összesen 24 szoba és egy apartman áll vendégeink rendelkezésére. Két-, három-, és négyágyas szobák vannak, tágas apartmanjai pedig első osztályú körülményeket biztosítanak az itt lakóknak. Minden szoba fürdőszobás (zuhanyzó, mosdó, WC), korszerűen berendezett és televízióval ellátott. A szobák túlnyomó többségéből erkély vagy terasz nyílik a szabadba, ahonnan a Balatonra pillanthatunk.
A tulajdonos elővásárlási joggal rendelkezik a már eladóvá vált osztatlan közös területen lévő apartmanházakra, mely 40 %- kal azonnal bővítené a hotel kapacitását. A hotel 4 csillagos szállodává fejleszthető melyre a vissza nem térítendő állami támogatást igénybe lehet venni. a Ez hatalmas lehetőség, hiszen a környéken újabb hotel beruházására nincsen mód. A közelben tervezett új kikötő és a hozzá kapcsolódó egyéb beruházások közelsége további lehetőségeket hordoz magában.
Ár: 300 000 000 Ft
Tel: 06 20 565 0109
06 30 285 9735
Email: kozsu@vipmail.hu

Térkép:

Eladó - Zamárdi: 300.000.000.- HUF

Tanfolyam.hu banner