ingatlan.org - a hirdetesek.info csoport tagja

Ingatlanjaink:

Összesen: 1332 db hirdetés.

Képek irodánkról

Marcsi Ingatlan-és Ügyvédi iroda
Marcsi Ingatlan-és Ügyvédi iroda
Marcsi Ingatlan-és Ügyvédi iroda

Szolgáltatásaink


Cégünkről

www.marcsi.eu

Ügyfeleink részére folyamatosan keresünk építési telkeket, családi házakat, lakótelepi-lakóparki lakásokat megvételre illetve bérbeadásra Érd, Diósd, Tárnok, Százhalombatta, Budaörs, Törökbálint vonzáskörzetében. Az ingatlan felvétel és a közvetítés az eladásig DÍJTALAN. Pest megyében kiemelkedő kínálattal rendelkezünk, közel 2000 db-os ingatlan kínálattal várjuk a kedves ügyfeleinket.

Eladná ingatlanát?

Ha el szeretné adni az ingatlanát vagy telkét csak időpontot kell egyeztetni valamelyik értékesítő kollégánkkal aki személyesen kimegy a megbeszélt időpontban, pontos paraméterekkel rögzíti, lefényképezi az ingatlant, javaslatot tesz az aktuális piaci helyzetet figyelembevéve az ingatlan piaci értékére, de azon az áron hirdetjük amin Ön szeretné.
Az ingatlanokat saját adatbázisunkban eladásig hirdetjük, valamint folyamatosan megjelentetjük az ingatlanokat saját újságunkban, szinte az összes helyi újságban
- Kirakat, Helyi Téma, Hírtükör, Érdi Újság, Info Pressz, Hir Pressz
és az Országos újságokban
- Ingatlan Horizont, Ingatlan Expressz, Bazár
valamint számos internetes oldalon
- Ingatlan.com, Ingatlan.net, expressz.hu, ingatlanbazar.hu, ingatlanmerce.hu, ingatlannet.hu, eladlak.hu, kozvetito.hu,

Megvenné ingatlanát?

Keresi álmai házát, de nem tudja hol és milyet? Kérjen ajánlatot e-mailben vagy személyesen irodánkban, illetve kényelmesen böngészhet a saját weboldalunkon ahol fényképek és áttekinthető paraméterek segítségével válogathat. Megtalálta? Megnézte? Megvenné? Az iroda munkatársai és ügyvédje a hét minden napján az ügyfeleink rendelkezésére áll.

Engedje meg, hogy pár sorban bemutassuk irodáink fontos mozzanait:

Cégünk 2000. január 18-tól működik. Előtte 1994-től magánvállalkozásként működött, mint Idegenforgalmi és Ingatlan iroda. 2000-től csak ingatlanközvetítéssel foglalkozunk. Ingatlanok adás-vételét, bérletek kiközvetítését vevőink-bérlőink részére teljesen díjmentesen vállaljuk. Ingatlan-értékbecsléssel, szaktanácsadással, Földhivatali papírok beszerzésével is rendelkezésükre állunk. Számos Bankkal (OTP, Volksbank, Unicredit, Raiffeisen, Erste, CIB, AEgon�) többéves kapcsolatban vagyunk, ezáltal hitelügyintézőink mindenkinek megtalálják a számára legmegfelelőbb lakáshitel kondíciót. 2006 óta városunkkal együtt fejlődünk mi is, és ügyfeleink kényelmesebb kiszolgálása érdekében további irodákat nyitottunk Törökbálint és Százhalombatta városában is.

Igény esetén az iroda jogi képviselője (egyéni ügyvéd) vállalja adásvételi és bérleti szerződések megkötését, teljes körű ügyintézését lebonyolítását.

Irodánk működésével kapcsolatosan várjuk és köszönettel fogadjuk javaslatait, hozzászólásait észrevételeit a cégvezetők email címére: marcsi@marcsi.eu.

Az iroda email címe: ingatlan@marcsi.eu

Üdvözlettel a Marcsi Ingatlan cégvezetői:

Szigetváriné Marcsi: 06-70/381-9433
Szigetvári Attila: 06-70/381-9434